Dutch ID

Informatie

Fabrikanten

Best verkochte producten

DUTCH ID CITY EVO + A8 D48 OCEAN BLUE Bekijk groter

DUTCH ID CITY EVO + A8 D48 OCEAN BLUE

DID11L480021

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

2 799,00 € incl. btw

Meer informatie

Allround e-bike met de zeer sterke Shimano Steps E6100 middenmotor. Bij het optrekken is een lichte zoem hoorbaar maar op snelheid is de motor mooi stil. Door de goed doseerbare trapondersteuning rijdt u heerlijk soepel en zonder ondersteuning ervaart u nauwelijks extra weerstand. U kunt de mate van ondersteuning instellen via knoppen bij het handvat en op het middendisplay ziet u verder de snelheid, actieradius, gereden afstand, tijd en meer zaken. Samen met de 8 versnellingen in de naaf trapt u altijd licht. De robuuste hydraulische schijfremmen maken krachtig afremmen mogelijk. Compleet afgemonteerd met een geveerde voorvork en zadelpen, LED verlichting en antilekbanden.

Kenmerken

De City Evo is uitgerust met de modernste Shimano STEPS E-Bike techniek. De lage instap geeft veel gemak terwijl de fiets ook enorm stabiel aanvoelt. Met krachtige remmen, soepele vering en veilige antilekbanden staat deze E-Bike klaar voor uitdagende toertochten, de dagelijkse boodschappen en uw vakantie in heuvelachtige gebieden! 

Shimano Steps E5000 of E6100 middenmotor

Met de fluisterstille ondersteuning van de E5000 motor heeft de City Evo zeer prettig gedoseerde prestaties tot 40Nm. Kiest u voor de City Evo+ dan krijgt u de krachtige ondersteuning van de E6100 middenmotor met 50Nm. Een lichte zoem heeft deze motor bij het optrekken maar hij is veel stiller dan alle generaties hiervoor en zit boordevol kracht! Beiden motoren hebben een sprong van 20% in efficiëntie gemaakt, hierdoor heeft de City Evo meer bereik op een accu. De City Evo rijdt zo soepel dat er nauwelijks extra weerstand is wanneer de ondersteuning uit staat. 

11 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook