Informatie

Fabrikanten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Bekeken producten

MOEDERSTUUR

000771

Nieuw product

Moederstuur

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

67,50 € incl. btw

Meer informatie

Meer fietsplezier, voor jou én voor je kind
Het Moederstuur is een slim ontworpen stuur, waarmee je je eigen fiets in een handomdraai omtovert in een moederfiets. Je hebt zo meer bewegingsruimte, het is stabieler en dus veiliger.
Waarom het Moederstuur?
Waarom het Moederstuur?
 
Steeds meer moeders en vaders, maar ook opa’s en oma’s en slimme oppassen kiezen voor een moederfiets. Met een extra breed stuur en meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Daardoor heb je alle ruimte voor een kinderzitje voorop, waardoor je samen met je kind veilig en comfortabel kunt opstappen, fietsen en weer afstappen. Maar zo’n moederfiets kost je al gauw € 800,- en na een paar jaar heb je ‘m eigenlijk niet meer nodig. Het slim ontworpen Moederstuur biedt nu een voordelig alternatief. Want met Het Moederstuur maak je in een handomdraai van iedere fiets een moederfiets.
Slim ontwerp voor elke fiets
 
Het Moederstuur is een slim ontwerp, dat je huidige stuur vervangt. Het monteren kost je hooguit een halfuurtje en je hebt direct veel meer ruimte, zelfs meer dan bij een gewone moederfiets. Ook verplaats je het gewicht van je kindje, waardoor je veel stabieler fietst. Zo kan je voortaan vrij bewegen en veilig fietsen met een kinderzitje voorop. Het stuur is vervaardigd van ijzersterk staal met een comfortabele foam bekleding en is bovendien uitgebreid getest volgens de strenge Duitse DIN-normen. Het Moederstuur is geschikt voor iedere bestaande fiets, dus ook die van opa en oma of voor de fiets van de oppas.
Slim ontwerp voor elke fiets
Een extra stuurtje voor je kind
Een extra stuurtje voor je kind
 
Er is nóg een goede reden om te kiezen voor het Moederstuur: het stuur is voorzien van een extra ‘stuurtje’ voor je kind. Een stuurtje dat uiteraard niet meedraait, maar je kind wel het blije gevoel geeft actief mee te sturen. En uiteraard is ook dit stuurtje voorzien van comfortabele foam bekleding. Fietsplezier voor twee dus, voor jou én voor je kind.
Simpel, snel en spotgoedkoop
 
Om het Moederstuur te monteren hoef je geen fietsenmaker te zijn. Je ontvangt bij je bestelling een duidelijke handleiding. In een half uurtje vervang je het oude stuur door je nieuwe Moederstuur.
Simpel, snel en spotgoedkoop

30 andere producten in dezelfde categorie:

PayPal

Follow us on Facebook