Informatie

Fabrikanten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Aanbieding!

-30%

Bsp Booz Dames 53cm Blauw Bekijk groter

Bsp Booz Dames 53cm Blauw

Nieuw product

1 Item

1 466,50 € incl. btw

2 095,00 € incl. btw

Datasheet

Frame alu
Vork Verend
Versnelling 8
Accu 400wh
Ebike Systeem Bavang Max Drive
Motor Bavang

Meer informatie

e BSP Boozz E damesfiets is een echte allrounder. De Boozz E kun je dagelijks gebruiken voor je korte ritjes, maar ook de lange toertochten door heuvelachtig landschap zijn geen enkel probleem. De fiets heeft een top frame, prettige vering en een betrouwbaar en zeer krachtig motor systeem. Want de Bafang middenmotor is één van de sterkste op de markt. 

Dankzij deze krachtige motor van deze BSP e-bike, met een koppel van maar liefst 80 Nm, is elk landschap begaanbaar. De middenmotor heeft een nieuwe generatie trapkracht sensor en loopt hiermee voorop qua vloeiende en soepele aandrijving. Je ervaart dus altijd natuurlijke ondersteuning. De motor is verwerkt in de trapas en heeft een compacte afmeting, een licht gewicht en is erg stil.

De krachtige 450 wh accu geeft je een grote actieradius. De accu kan je uit de achterdrager halen, zodat je hem overal kan opladen. Met de zeven versnellingen kan je ook altijd prettig trappen. Verder is deze allround e-bike voorzien van krachtige rollerbrakes IM-80 handremmen, speciaal ontwikkeld voor elektrische fietsen.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Buy it with TAS DOMESTIC HYBRIDE ZWART
SAVE: 11,99 € (30%) Offer Price: 27,97 €
1 494,47 €

PayPal

Follow us on Facebook